Lahja­kor­tit

Orkes­te­rin lahjakortti

Hanki orkes­te­rin lahja­kortti Carelicu­mista ja ilahduta lähim­mäis­täsi! Lahja­kortti on saata­vissa vapaa­va­lin­tai­selle summalle ja lahja­kortti käy vain Joensuun kaupun­gi­nor­kes­te­rin tilaisuuksiin.

Lippu­pis­teen lahjakortti

Anna lahjaksi elämys! Voit ostaa joko paperi­sen, postitse toimi­tet­ta­van tai PDF-tiedos­tona toimi­tet­ta­van lippu.fi-lahjakortin. Voit myös valita, toimi­te­taanko postitse tilaa­masi lahja­kortti sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Voit määri­tellä tämän tilauk­sen tekemi­sen yhtey­dessä valit­se­malla toimi­tuso­soit­teeksi joko omasi tai lahjan­saa­jan osoit­teen. Tarjolla on myös monia hienoja lahja­kuo­ria, kun valit­set postitse toimi­tet­ta­van lahja­kor­tin! Jos valit­set lahja­kor­tin pdf-muodossa, toimi­te­taan se sähkö­pos­tiisi heti oston jälkeen. Postitse toimi­tet­ta­van lahja­kor­tin normaali toimi­tusaika on 5–8 arkipäivää.

Huom! Lippu.fi-lahjakorttia voit käyttää vain Lippu.fin verkko­kau­passa www.lippu.fi. Lippu.fi-lahjakortti EI käy maksu­vä­li­neenä R‑kioskeilla, Lippu.fin myynti­pis­teissä tai tapah­tu­ma­jär­jes­tä­jän lipunmyynnissä.

Lahja­kortti on saata­vissa 5–500 €:n arvoisena.

LUE LISÄÄ