Lahja­kortit

Orkes­terin lahjakortti

Hanki orkes­terin lahja­kortti Carelicu­mista ja ilahduta lähim­mäis­täsi! Lahja­kortti on saata­vissa vapaa­va­lin­tai­selle summalle ja lahja­kortti käy vain Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin tilaisuuksiin.

Lippu­pis­teen lahjakortti

Anna lahjaksi elämys! Voit ostaa joko paperisen, postitse toimi­tet­tavan tai PDF-tiedos­tona toimi­tet­tavan lippu.fi-lahjakortin. Voit myös valita, toimi­te­taanko postitse tilaamasi lahja­kortti sinulle vai suoraan lahjan saajalle. Voit määri­tellä tämän tilauksen tekemisen yhtey­dessä valit­se­malla toimi­tuso­soit­teeksi joko omasi tai lahjan­saajan osoitteen. Tarjolla on myös monia hienoja lahja­kuoria, kun valitset postitse toimi­tet­tavan lahja­kortin! Jos valitset lahja­kortin pdf-muodossa, toimi­te­taan se sähkö­pos­tiisi heti oston jälkeen. Postitse toimi­tet­tavan lahja­kortin normaali toimi­tusaika on 5–8 arkipäivää.

Huom! Lippu.fi-lahjakorttia voit käyttää vain Lippu.fin verkko­kau­passa www.lippu.fi. Lippu.fi-lahjakortti EI käy maksu­vä­li­neenä R‑kioskeilla, Lippu.fin myynti­pis­teissä tai tapah­tu­ma­jär­jes­täjän lipunmyynnissä.

LUE LISÄÄ