Vappu­kon­sertti

VIIHDE­KON­SERTTI

ti 30.4. klo 18 | Carelia-sali | Liput: 29 / 26 / 6 €
Hintoihin sisältyy Lippu­pis­teen palve­lu­maksu 1,60–3,60 € / lippu.
Lippu.fi:n myynti­pis­teiden ostoihin lisätään tilaus­maksu alk. 1,50 €.

Kun kotona on saatu munkit paistettua ja simat sipsamaan, onkin oival­linen hetki antaa aikaa hieman itselleen ja suunnata kohti Carelia-salin wappuvipinöitä.

Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin parissa vappu viete­täänkin railak­kaissa tunnel­missa musiikin, serpen­tiinin, ja ilmapal­lojen täyttäessä Carelia-salin. Meinin­gistä pitää huolen kapel­li­mes­ta­ri­ko­rok­keelta käsin orkes­terin oma Klaus-Peter Haav. Klaus-Peter on jo monelle tuttu Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin I viulusek­tiosta, mutta hän on myös erinomainen kapel­li­mes­tari, joka ei pelkää ottaa orkes­teria haltuunsa. Solis­ti­sista osuuk­sista huolen pitää ihastut­tava näytte­lijä-laulaja Maria Ylipää, joka on tullut tunne­tuksi erityi­sesti nimiroo­lis­taan musikaa­lissa Kristina från Duvemåla (Helsinki 2012, Göteborg 2014, Tukholma 2015) sekä naispää­osis­taan eloku­vissa Keisa­ri­kunta (2004) ja Pietà (2007). Kauniin musiikin ohella näytte­lijä Lotta Kuusisto hauskuuttaa yleisöä hervot­to­milla sketseillään.

Perin­teistä ongintaa meillä ei valitet­ta­vasti ole luvassa, mutta sitäkin jännempää ohjelmaa kylläkin. Ja voimme luvata, että kylmäksi se ei jätä ketään!

Ohjelma:

Klaus-Peter Haav, kapellimestari
Maria Ylipää, laulu
Lotta Kuusisto, näyttelijä

Mozart: Figaron häät-alkusoitto
Ibert: Hommage a Mozart
Mendels­sohn: Kesäyön unelma alkusoitto
Strauss: Fruhlingstimmen
Offenbach: Can Can

Väliaika

Fucik: Floren­tiner marsch op. 214
La Srada
Kun aika on
Mambo Italiano
Cherbourgin sateenvarjot
Hymne á l’amour
Yo soy Maria
Padam, padam

Liput ennakkoon Joensuun Carelicum palve­lu­pis­teeltä, tai verkosta lippu.fi. Ovili­pun­myynti avautuu tuntia ennen konsertin alkua.

Lotta Kuusisto, kuva: Jari Kivelä

Array
(
    [0] => https://www.lippu.fi/event/joensuun-kaupunginorkesteri-kausi-2023-2024-joensuun-kaupunginorkesteri-17976410/
)