Timo Lassy Trio

VIIHDE­KON­SERTTI

to 25.1. klo 18 | Carelia-sali | Liput: 29 / 26 / 6 €
Hintoihin sisältyy Lippu­pis­teen palve­lu­maksu 1,60–3,60 € / lippu.
Lippu.fi:n myynti­pis­teiden ostoihin lisätään tilaus­maksu alk. 1,50 €.

Orkes­terin kevät­kausi käynnistyy räväkästi, kun sakso­fo­ni­tai­tei­lija Timo Lassy tuo jazzin tunteen ja lämmön talven kylmyyden keskelle. Lassy otti Trio-levylleen mukaan 25-henkisen jousior­kes­terin ja loppu­tulos oli arvos­te­lujen mukaan “mesta­ri­teos” ja “eeppinen trioal­bumi”. Levy sai myös Helsingin Sanomilta viisi tähteä. Joensuun Carelia-salissa Lassyn orkes­te­ri­soundia kuullaan vieläkin isompana, kun Lassyn, kontra­ba­sisti Ville Herralan ja rumpali Teppo Mäkysen muodos­tama kokoon­pano saa seurak­seen Eero Lehtimäen johtaman Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin. Trio-levyn musiikin lisäksi mukana on sovituksia artistin aiemmasta tuotannosta.

“Tähän astisen urani yksi tärkeim­mistä unelmista toteutui Helsingin Juhla­vii­koilla syksyllä 2022, kun pääsin esittä­mään omaa musiik­kiani sinfo­niaor­kes­terin kanssa. Tuntuu todella hienolta, että projekti saa nyt jatkoa ja pääsemme uusimaan tämän huikean kokemuksen Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin ja Eero Lehtimäen johdolla. Sampo Kasurisen ja Marzi Nymanin ainut­laa­tuiset sovitukset tavoit­tavat upeasti Trioni ja orkes­terin välisen vuoro­pu­helun. Odotukset ovat korkealla!”, kommentoi Timo.

Kenelle Lassyn musiikkia ja tätä konserttia sitten voisi suosi­tella? Kaikille. Ainoa vaikeus Timo Lassyn musii­kissa on nimittäin se, miten mahdo­tonta siitä olisi olla innostumatta.

Kun Timo soittaa sakso­fonia, musiikki on totta.

Konsertin käsioh­jelma on ladat­ta­vissa maksutta täältä:

Käsioh­jelma

Tunti ennen konserttia ‑tilaisuus Carelian aulassa klo 17.00. Tunti ennen ‑tilai­suu­teen on vapaa pääsy.

Array
(
    [0] => https://www.lippu.fi/event/joensuun-kaupunginorkesteri-kausi-2023-2024-joensuun-kaupunginorkesteri-17976401/
)