Mimmit: Puhuri ‑lasten joulukonsertti

KOKO PERHEEN KONSERTTI

to 16.11. klo 18 | Carelia-Sali | Liput: 17,60 / 17,60 / 6,60 €
Hintoihin sisältyy Lippu­pis­teen palve­lu­maksu 1,60–3,60 € / lippu.
Lippu.fi:n myynti­pis­teiden ostoihin lisätään tilaus­maksu alk. 1,50 €.

Mimmit- yhtyeen ”Puhuri” – konsertti johdattaa kuunte­lijat joulun tunnel­maan ja valkoisten lumihan­kien keskelle. Konser­tissa kuullaan ihan uusia talvi- ja jouluai­heisia sekä kaikille tuttuja lauluja. Tutut joulu­laulut ovat saaneet jännit­tävät sovitukset, mukana ovat mm. Porsaita äidin oomme kaikki ja Soihdut sammuu.

Puhuri- konsertit saivat joulu­kuussa 2022 hurjan suosion ja kaikki konsertit olivat loppuun­myy­tyjä. Tunnelma konser­teissa oli ikimuis­toinen, niin lapset kuin aikuiset lauloivat innok­kaasti mukana. Puhurista tulee taatusti perheiden jouluperinne!

Puhuri ‑konser­tissa yhdis­tyvät mukaan­sa­tem­paava musiikki, vauhdik­kaat tanssit, värikkäät tausta-animaa­tiot, pöytä­teat­teri ja hauska tarina. Laulujen avulla lavalle rakentuu kaunis talvinen ja jouluinen maisema. Mimmi­pus­sista löytyy yllätyksiä. Pussi avautuu laulun ja leikin avulla jos avautuu, riippuu millä tuulella Mimmi­pussi on…

Konsertti on vuoro­vai­kut­teinen: lapset ja aikuiset pääsevät mukaan leikki­mään, tanssi­maan ja laulamaan!

Puhuri- levy ilmestyi marras­kuun lopussa 2022 ja se sai heti hyvin innos­tu­neen vastaan­oton sekä Mimmit- faneilta että kritii­keissä. Helsingin Sanomat nosti levyn näkyvästi esille joulu­le­vyjä esitte­le­vässä artikkelissaan.

Mimmit on yksi Suomen tunne­tuim­mista lasten­musiik­kiyh­ty­eistä. Mimmit ovat tehneet yli 850 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkais­seet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” ‑levy valittiin vuoden lasten­le­vyksi 2017 ja Mimmien Pauski vuoden lasten­musiikin tekijäksi 2022. Mimmit-musiik­ki­vi­deoita on katsottu Youtu­bessa jo yli 13 miljoonaa kertaa!

Ohjelma:

Mimmit:

Pauliina Lerche – laulu, harmonikka
Hannamari Vallila – laulu, viulu, melodika
Mikko Malmi­vaara – kitara, taustalaulu

Ohjelma julkais­taan myöhemmin.

Konsertin kesto on noin 50min.

Konsertti on katsot­ta­vissa myös orkes­terin Youtube-kanavalla osoit­teessa https://youtube.com/live/9grDWE4SGMo

Konsertin lipun­myynti avautuu 2.7.2023.

Array
(
    [0] => https://www.lippu.fi/event/joensuun-kaupunginorkesteri-kausi-2023-2024-joensuun-kaupunginorkesteri-17277305/
)