Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin kevään 2024 kävijä­mää­rissä kasvua

Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin kevät­kausi 2024 on ollut kävijä­mää­ril­tään nousu­joh­teinen. Kasvua kävijä­mää­rissä vuoden takaiseen ajankoh­taan verrat­tuna on huikeat 56 %.

Joensuun kaupun­gi­nor­kes­terin kevät­kausi käynnistyi tammikuun lopulla jazzin merkeissä, kun jazztai­turi Timo Lassy trioineen saapui konser­toi­maan Joensuuhun. Konsertti keräsi Carelia-saliin liki 500 päisen yleisön. 

Loppuun­myy­tyjä konsert­teja on ollut kevään aikana kolme kappa­letta, joista Diandran Music of Divas ja Mozartin Sielun­messu Joensuun ev.lut. kirkossa olivat ääriään myöten täynnä. Myös useassa konser­tissa on päästy yli 70 % täyttöasteen.

Huhti­kuuhun 2024 mennessä orkes­te­rilla on ollut yhteensä 13 konserttia, sekä 3 yleisölle avointa kenraa­li­har­joi­tusta, joissa on käynyt yhteensä yli 4000 kuulijaa.